WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Aanbod Gezondheidschecks loopt door!

Sinds september 2020 biedt CBM met groot succes de gezondheidschecks aan bij bedrijven in onze sector. Hiermee krijgen medewerkers de mogelijkheid om te ontdekken hoe het ervoor staat qua gezondheid en wat eventueel nodig is om vitaal en inzetbaar te blijven.

Tot nu toe hebben al 70 bedrijven en meer dan 1.000 werknemers van de gezondheidscheck gebruik gemaakt.

In het belang van gezonde en vitale mensen en bedrijven kunnen bedrijven in 2022 nog steeds gebruik maken van de gezondheidschecks.

Aanbieden is verplicht
Gezondheid is en blijft een belangrijk onderwerp. De gezondheidscheck van &Niped is sterk gericht op het vroegtijdig signaleren van risico’s. Voor een werknemer goed om te weten, voor een werkgever prettig om aan te kunnen bieden aan de medewerkers. Vanuit de Arbowet ben je zelfs verplicht om één keer per 3 jaar een check aan te bieden. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck van &Niped voldoe je aan deze verplichting.

Er wordt in de vragenlijst namelijk ook aandacht besteed aan risico’s die gerelateerd zijn aan het werken in onze branche; zoals blootstelling aan lawaai en houtstof.

Gratis voor leden
Net zoals het afgelopen jaar blijft het mogelijk om mét subsidie de Persoonlijke Gezondheidscheck aan te bieden aan jouw medewerkers. Dit betekent voor CBM-leden dat de kosten van de gezondheidschecks volledig gedekt zijn. En omdat het zo belangrijk is om dit te faciliteren, is besloten dat de subsidie in ieder geval voor heel 2022 blijft gelden. Dat betekent dat er, in tegenstelling tot eerdere berichten, ook ná 31 maart 2022 kosteloos gebruik kan worden gemaakt van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Aanmelden
Als je als bedrijf wilt deelnemen en de checks aan je medewerkers wilt aanbieden, neem dan contact op met één van onze adviseurs voor de verdere informatie. Of kijk op &niped.nl.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij