WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gratis toegang tot Maison et Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 7 t/m 11 september 2023. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-). De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Voer tijdens het bestellen de ‘invitationcode’ in, dit is: MOCBMS23.

Nieuw: well-being & beauty aanbod
Maison&Objet presenteert in september een gloednieuwe beursruimte die zich volledig richt op household well-being, een belangrijke maatschappelijke trend. Exposanten uit verschillende sectoren bundelen hun krachten met als gemeenschappelijk doel: het verbeteren van ons dagelijks welzijn. De Well-being & Beauty beursruimte biedt een unieke samensmelting van body, mind & soul.

Ontdek Future On Stage: nieuwe bedrijven in de spotlights!
Maison&Objet introduceert Future On Stage, een innovatieve lancering om jonge en opvallende ondernemingen op het gebied van decor, design en lifestyle te ondersteunen. Drie prijswinnaars, gekozen door experts, zullen tijdens de volgende Maison&Objet-beurs in de schijnwerpers staan. Voor meer info en gratis aanmelden, zie deze link.

Paris Design Week 7 – 16 September
Duik in de bruisende sfeer van Paris Design Week, een 10-daags randevenement met nieuwe conceptstores, etalages, vernissages, winkels die de moeite waard zijn, ontmoetingen met ontwerpers en feestelijke evenementen…Bekijk het volledige programma.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op mom.maison-objet.com.

Reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs of bezoek de PARIS DESIGN WEEK (8 t/m 17 september).

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op maison-objet.com. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij