WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Hofstede Raanhuis 25 jaar lid van CBM
Jaap van der Starre, eigenaar van Hofstede Raanhuis, had nog een jubileumtaart te goed. In 2021 waren ze namelijk 25 jaar lid van CBM. Reden voor Allard Moolenaars (CBM) om af te reizen naar Renkum en oorkonde en taart persoonlijk te overhandigen. Gefeliciteerd!


Jaap van der Starre (l) van Hofstede Raanhuis

Coverworks zoekt best best practices uit de branche 
CBM-lid Coverworks gaat met een van hun onderdelen verhuizen naar een nieuwe locatie. Zij zijn op zoek naar best practices uit de branche op het gebied van interne productieprocessen, die als inspiratie gebruikt kunnen worden voor de inrichting van de nieuwe locatie.
Het gaat om Supportec Upholsteries. Dit is een white label stoffeerderij van, met name, op maat gemaakt rolstoelzittingen (ortheses). In de werkplaats is het een komen en gaan van verschillende materialen zoals PU-doek, vormschuim, hout en nog veel andere materialen.
Het bedrijf is vooral op zoek naar nieuwe inzichten wat betreft routing, werkprocessen en indelingen voor een organisatie van 15-25 medewerkers. Wie bereid is om ervaringen te delen met Supportec Upholsteries, kan contact opnemen met Gerwin Zomer via gerwin@coverworks.nl of 06-50549961.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij