WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Redi Interieurs 25 jaar lid van Koninklijke CBM
Anouk Van Stipriaan (CBM) was bij Redie Interieurs in Oirschot voor een afspraak met hun HR-medewerker. Maar omdat ze ook 25 jaar lid zijn bracht ze uiteraard een oorkonde en jubileumtaart mee! Carlo van Vroenhoven nam ze in ontvangst. Het aantal enthousiaste reacties op de achtergrond liet echter niet veel ruimte voor een uitgebreide fotoshoot… van harte! (En smakelijk)


Carlo van Vroenhoven van Redi Interieurs

Hemlock viert 10 jaar CBM-lidmaatschap
Kees Zwetsloot reisde ter ere van het 10-jarig lidmaatschap van Hemlock af naar Lisserbroek en overhandigde persoonlijk de oorkonde en jubileumtaart aan August Jahangier. Van harte!


August Jahangier van Hemlock

Leolux toont eerste product van samenwerking met Keuls ontwerpduo
De loungefauteuil ‘Kudo’ is de eerste samenwerking met de Keulse designstudio KaschKasch, die laat zien dat een prachtig minimalistisch design een overvloed aan comfort kan bieden.
Ook nieuw is Dice, de nieuwe salontafel van Studio Truly Truly. Een imposant blad van 15mm veiligheidsglas ligt op een geraffineerd onderstel dat vanuit elke kijkhoek opnieuw verrast. Lees meer


Het Keulse designstudio KaschKasch bezig met loungefauteuil ‘Kudo’ – Dice, de nieuwe salontafel van Studio Truly Truly

Ostermann biedt praktische instructievideo’s aan op Ostermann TV
Het videokanaal ‘OstermannTV’ geeft snel en duidelijk antwoord op veel gestelde vragen van de keuken-, meubel- en interieurbouwer. De korte instructievideo’s geven praktische tips & tricks voor de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats en over het uitgebreide assortiment van Ostermann: eenvoudig uitgelegd en duidelijk weergegeven. Bekijk de video’s.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij