WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Baan Meubelen 70 jaar lid van CBM
Op 1 januari 1953 werden ze lid: Baan Meubelen uit Waddinxveen. CBM was toen nog lang niet koninklijk (nog niet eens op de helft) en werd nog de Centrale Bond van Meubelfabrikanten genoemd (dan weten jullie nu ook meteen waar de afkorting vandaan komt). Omdat we 70 jaar lidmaatschap niet zomaar voorbij laten gaan ging CBM-directeur Kees Hoogendijk langs bij Ton Baan met de zeer verdiende oorkonde en jubileumtaart. Van harte!


Ton Baan, directeur van Baan Meubelen en CBM-directeur Kees Hoogendijk (r)

Java Deurenfabriek viert 30 jaar CBM-lidmaatschap
Marleen Pouwels was bij Java Deurenfabriek B.V. Het bedrijf is al 30 jaar lid van Koninklijke CBM en weet onze adviseurs door de jaren heen goed te vinden. Ramon Tabak en Lisette Weijs namen de oorkonde en welverdiende jubileumtaart in ontvangst. Van harte!


Ramon Tabak en Lisette Weijs van Java Deurenfabriek

Doornekamp Woodspecials 10 jaar lid van CBM
Er werd nog een jubileum gevierd in Waddinxveen: Doornekamp Woodspecials is al 10 jaar lid van CBM. Kees Hoogendijk feliciteerde mede-eigenaar Arie Doornekamp persoonlijk door een oorkonde en jubileumtaart te overhandigen. En over woodspecials gesproken, kijk vooral even naar de trap op de foto! Van harte en smakelijk.


Arie Doornekamp van Doornekamp Woodspecials en CBM-directeur Kees Hooendijk (r)

Gezamenlijk event van Cooloo, The Substitute en Furnify
The Substitute, Cooloo en Furnify organiseren dinsdag 7 februari een event in het kader van de Week van de Circulaire Economie. Het event is gericht op bedrijven die bij (willen) dragen aan de circulaire transitie in de interieurbranche. Annemarie Rakhorst, voorzitter transitieagenda consumptiegoederen, geeft inzage in de regelgeving waar de overheid nu mee bezig is. Interieurontwerpers, architecten, producenten, merken en retailers zijn uitgenodigd, maar het is nog mogelijk om je aan te melden. Het programma is Engelstalig. Lees meer

Cooloo Ameba – Coolleather & Coolcork (Fotografie: Goossens)

Dekker Zevenhuizen introduceert nieuwe kleuren in Evora Quartz-collectie
Dekker Zevenhuizen introduceert twee nieuwe kleuren in de Evora Quartz (composietsteen) collectie: Nemesis en Terni. Nemesis heeft een diep zwarte kleur met een grove witte ader. Terni is een vrijwel effen bruin/beige tint die voor de nodige balans in de keuken zorgt. Lees meer

   
Nemesis en Terni, de twee nieuwe kleuren in Evora Quartz-collectie van Dekker Zevenhuizen

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij