WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Samenwerking CBM en Claassen, Moolenbeek & Partners
In het voorjaar van 2022 is Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) business partner geworden van Koninklijke CBM. Deze samenwerking betekent in praktijk onder andere dat CBM-leden een korting van 10% krijgen op de dienstverlening van CM&P.

Binnen de samenwerking met CBM focust CM&P zich op strategie en bedrijfsoverdracht of -verkoop. Wat ga je doen en hoe ga je het doen? Het is verstandig om daar over na te denken. Zeker voor een bedrijfsoverdracht is het belangrijk een natuurlijk proces te creëren, waarin de overgang van het bedrijf naar een nieuwe generatie, of een andere eigenaar, logisch is. Het werk moet door blijven gaan en ook andere ontwikkelingen, zoals duurzaam produceren, mogen niet verslappen in een tijd dat je als ondernemer veel keuzes moet maken.

CM&P heeft hiervoor een speciale analysetool waar leden 50% introductiekorting op ontvangen (normaal tarief € 850). Met de uitkomsten van deze tool weet je waar je staat met je bedrijf. Je ziet op welke punten je het goed doet, maar ook waar je je bedrijf nog kunt verbeteren. Dat is handig, want dan kun je je richten op de zaken die je helpen een stap vooruit te maken.

De vaste contactpersoon van CM&P is Alfred van Muiden, die zijn kantoor in Amersfoort heeft. Hij is de afgelopen 30 jaar actief bezig geweest met ondernemers in het midden-en kleinbedrijf en dan vooral ondernemers in de ambachtelijke hoek. Meubel- en interieurbedrijven vormen daarin een belangrijke groep omdat daar altijd veel gebeurt. Lees meer

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij