WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Interstar is 40 jaar lid van CBM
Dick Leenheer van Interstar kreeg een oorkonde en welverdiende jubileumtaart van Monique (CBM). Ze bracht ze langs om te vieren dat het bedrijf maar liefst 40 jaar lid is van Koninklijke CBM! Van harte, en op de volgende 40, smakelijk!


Monique van Niekerk (CBM) en Dick Leenheer (Interstar)

De Esdoorn 20 jaar lid van CBM
Monique (CBM) was bij De Esdoorn in Wolvega om een taart en oorkonde te brengen. Het bedrijf is 20 jaar lid van CBM. Sam Nierop (bedrijfsleider) en Warner van Bethlehem (commercieel manager) namen de oorkonde en jubileumtaart graag in ontvangst. Van harte!


Sam Nierop en Warner van Bethlehem van De Esdoorn

LOVD Interiors viert 5 jaar CBM-lidmaatschap
Anouk reisde af naar Eindhoven om Ruud van Dingenen, directeur van LOVD Interiors een oorkonde en jubileumtaart te overhandigen. Het bedrijf is 5 jaar lid van CBM en dat moet gevierd!


Ruud van Dingenen, directeur van LOVD Interiors

Jubilea voor Bora Bora, Papageno en Volare van Leolux
Tientallen jaren geleden werden ze voor Leolux ontworpen door een nieuwe generatie designers en ze bleken ongekend succesvol. De Bora Bora-bank is met een historie van 40 jaar de koploper, maar ook de fauteuils Papageno (30) en Volare (25) kun je gerust klassiekers noemen: ooit begonnen als spiegel van de tijd, zijn ze inmiddels de trends al lang voorbij.
Leolux brengt jaarlijks nieuwe modellen voor de toekomst. Maar het familiebedrijf koestert ook zijn klassiekers. Pallone, de iconische fauteuil uit 1989, viert volgend jaar zijn 35-jarig bestaan, terwijl Tango in 2024 (net als de Bora-reeks nu) 40 jaar deel uitmaakt van het Leoluxassortiment. Lees meer


Bora Bora bankenserie van Antwerpenaar Axel Enthoven

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij