WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

CBM leden flink in de prijzen bij uitreiking Maatwerk Awards 2019
Op 9 januari jl. werden de Maatwerk Awards 2019 uitgereikt. De nieuwe Broeinest locatie, in de voormalige fabriek van Werkspoor Utrecht, en tevens nieuw hoofdkantoor van organisator Baars & Bloemhoff was het decor van deze feestelijke gebeurtenis.

Na vier regiofinales waren er nog 50 finalisten in de strijd om de titel ‘Beste Maatwerk 2019’. Op donderdag 9 januari verzamelden zij zich samen met ruim 300 andere interieurprofessionals in Broeinest UTR voor de Grande Finale van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards. Omgeven door de imposante architectuur van de Werkspoorfabriek en de nieuwste machines, stond het mooiste, meest gedetailleerde en technisch hoogstaande maatwerk van het afgelopen jaar centraal.

De vakjury, bestaande uit CBM-voorzitter Marcel Horjus en CBM-directeur Kees Hoogendijk maakten de winnaars bekend in vijf categorieën: Zakelijk, Retail, Horeca, Zorg en Wonen. De prijzen bestaan uit een trofee, een cheque t.w.v. € 1000,- te besteden op baars-bloemhoff.nl en een prachtige bedrijfsvideo om hun vakmanschap in de schijnwerpers te zetten.
Daarnaast werd een publieksprijs uitgereikt en Talent Award aan jong talent van het HMC, Hout- en Meubileringscollege.

CBM-leden wonnen maar liefst in alle vijf categorieën:
Winnaar categorie Horeca: SANT Interiors – Restaurant FRED, Rotterdam
Winnaar categorie Retail: Technoplanning – Beursmeubel Baars & Bloemhoff, Utrecht
Winnaar categorie Wonen: Curfs Interieurbouw – Villa Maasmechelen
Winnaar categorie Zakelijk: Cora Techniek & Smeulders Interieurgroep – Aalberts Industries WTC, Utrecht
Winnaar categorie Zorg: B-M Interieurs – Orthopraktijk, Capelle

De publieksprijs ging naar Intrica BV – Restaurant Goud, Rotterdam en de Talent Award ging naar Luka Wash.

CBM feliciteert alle winnaars van harte!

Lees hier het hele bericht.

 

V.l.n.r: winnaar categorie Retail (Technoplanning) – winnaar categorie Zakelijk: Cora Techniek & Smeulders Interieurgroep 

 

Auping presenteert circulair matras voor consumenten op IMM 2020
Het circulaire matras dat Auping samen met DSM-Niaga voor de consument ontwikkelde, krijgt de naam Auping Evolve. In het matras zitten geen schuim en lijm, maar innovatieve alternatieven van ventilerend, zacht en recyclebaar polyester. Lees verder

Recycling, upcycling, downcycling en circulariteit. Er worden veel verschillende definities gebruikt als het gaat over duurzame matrassen. Bekijk de eenvoudige uitleg van deze materie.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij