WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

De Beleving Interieur & Meer viert 5-jarig jubileum
De Beleving bestaat 5 jaar. In die 5 jaar is het interieurbedrijf gegroeid van 2 naar 5 mensen en is het kleine schuurtje vervangen voor een loods.
Eigenaar Daan Lindeboom: “Als je 5 jaar geleden bij een willekeurige kinderopvanggroep op de grond ging zitten, dan werd je oprecht verdrietig. Primaire kleuren, alles plastic en sfeerloos. Dat kon zoveel beter. Die uitdaging gingen Gerdien (Bleijenburg, mede-eigenaar) en ik aan. Als zelfstandig meubelmaker liep ik tegen een plafond. Ik wilde mijn creatieve ideeën omzetten, trots kunnen zijn op mijn werk. Ik zocht een kans, wilde groeien, ook als mens.” Gerdien was als ondernemer binnen interieur en kinderopvang op zoek naar iemand die kon maken wat ze in haar hoofd had. “De wereld een beetje mooier maken, dat was het doel, beginnende bij de kinderopvang en het basisonderwijs.” Daan: “We boden een totale verandering voor een prijs waar je bij een ander 3 kasten voor kocht. Schilderwerk, vloeren, meubels en accessoires; het totaalplaatje. We zetten een huiselijke sfeer neer, met mooie kleuren en veel houten meubels. We veroorzaakten een ommezwaai in die interieurbranche”
Ze laten dit jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Ter ere van het 5-jarig jubileum geeft De Beleving de komende 5 weken elke week een interieuritem uit de meubelmakerij weg. Van hout natuurlijk, want een 5-jarig huwelijksjubileum staat voor hout. Lees meer

Vonder Interieur 5 jaar lid van CBM
Niet alleen was Vonder Interieur 5 jaar lid van CBM. Reden genoeg voor Kees Zwetsloot en Dirk van Deursen om langs te gaan met een jubileumtaart en oorkonde!

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij