WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Horjus is 20 jaar lid van CBM en gaat voor duurzame inzetbaarheid
Adviseurs Miranda Oosdijk (CBM) en Marcella Appeldoorn (Expertisecentrum meubel) brachten een bezoek aan Horjus Paneel en Meubel in Dronrijp. Horjus is 20 jaar lid van CBM en ontving daarvoor uiteraard een oorkonde en onze jubileumtaart. Vanuit het project ‘Schaven aan jouw toekomst‘ zijn ook persoonlijke ontwikkeling en de opleidingsbehoefte van medewerkers besproken. Horjus wil zijn medewerkers graag lang en gezond bij zich houden en gaat dus voor duurzame inzetbaarheid!


Miranda Oosdijk en Marcel Horjus

Een rondje langs lidbedrijven die iets te vieren hadden: 25, 20 en 5 jaar lidmaatschap van CBM
Kees Zwetsloot maakte een rondje langs jubilerende lidbedrijven: Issos Interieurbouw uit Aalsmeer en Hakker Interieurbouw uit Sassenheim zijn 25 jaar lid van CBM, Keukenfabriek Kuivenhoven uit Rijnsburg viert 20 jaar lidmaatschap en Spaans & Van Egmond uit Rijnsburg is alweer 5 jaar lid.


Issos Interieurbouw is 25 jaar lid. Met v.l.n.r. Kees Zwetsloot, Jesse Rigter en Nils Kenneging


Hekker Interieurbouw is 25 jaar lid. Met Nico Hekker (l) en Edwin Laarman


Keukenfabriek Kuivenhoven is 20 jaar lid. Met Henri Kuivenhoven


Spaans & Van Egmond is 5 jaar lid. Met Nico van Egmond

Hot news van Häfele: ledstrips voor de sauna
Häfele voortaan de perfecte oplossing voor een ontspannende sfeer in huis: ledstrips die voldoen aan de IP67 codering. Dat betekent dat je deze strips probleemloos in sauna’s kunt plaatsen. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes waar de verlichting stofvrij en waterdicht moet zijn; in sauna’s, maar ook in zwembaden of buitenkeukens. Lees meer


Wil je met kleuren variëren? De RGB-variant LED1160 biedt – met combinaties van de basiskleuren rood, groen en blauw – keus uit meer dan een miljoen tinten.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij