WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Directeur Dego Stofferingen overleden
René Dekker, directeur van Dego Stofferingen, is op 60-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden. CBM wenst de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Intos Interior Solutions 20 jaar lid van CBM
Intos Interior Solutions in Haarlem bestaat dit jaar 30 jaar! Van die 30 jaar zijn ze al 20 jaar lid van Koninklijke CBM, en daarom bracht Monique van Niekerk de oorkonde en jubileumtaart langs bij Barbara Post en Diederik Hein. Gefeliciteerd!


Barbara Post en Diederik Hein van Intos Interior Solutions in Haarlem

M line viert 5 jaar CBM-lidmaatschap
Monique was bij M line (DBC Nederland) in Uden om een taart en oorkonde te brengen ter ere van hun 5-jarig lidmaatschap. Jaap Westland nam de oorkonde en jubileumtaart in ontvangst.


Jaap Westland van M line in Uden

Leolux partner van Broeinest in Rotterdam en Eindhoven
Per 1 juli is Leolux partner van Broeinest in zowel Eindhoven als Rotterdam. De Limburgse meubelfabrikant richt zich in deze lokaties met name op architecten en projectinrichters. Lees meer

Je kan je nu aanmelden voor de DWI Najaarsvakdagen in september
De Woonindustrie organiseert twee keer per jaar haar Vakdagen. Deze dagen staan volledig in het teken van de nieuwste collecties van de exposanten, de trends, presentaties en workshops. De afgelopen en komende editie zijn anders dan gewend, maar er wordt voor gezorgd dat veilig inkopen en inspiratie opdoen voorop staan. Ook deze editie wordt er door de exposanten en DWI gratis catering aangeboden voor alle bezoekers. De dagen vindne plaats op 12, 13, 14, 20 en 21 september. DWI houdt  de maatregelen van de overheid  continu in de gaten en volgt deze nauwlettend op. Lees meer

 

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij