WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Online talkshow over plaatmateriaal tijdens Week van de Circulaire Economie

Binnen interieur en (ver)bouw zijn we verslaafd aan plaatmateriaal. Deze verslaving zorgt jaarlijks in NL voor 1,5 miljoen ton afval. 85% hiervan wordt verbrand. Hoe kunnen wij de grootste afvalstroom van onze branche verkleinen? Duurzame alternatieven zijn er genoeg. Van bio-based tot recycled plaatmateriaal. Ook slimmer ontwerp draagt bij aan het verminderen van de afvalberg. Waarom worden deze dan nog niet op grote schaal toegepast?

Tijdens de Week van de Circulaire Economie belicht The Substitute in een online talkshow de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bio-based alternatieven, recyclen en hoogwaardig hergebruik. Welke obstakels moeten worden overwonnen om de grootste afvalstroom van onze branche drastisch te verkleinen en hoe kunnen CBM-leden hier een positieve bijdrage aan leveren?

Sprekers
Annemarie Rakhorst (voorzitter transitieagenda consumptiegoederen o.a meubels)
Dirk van Deursen (CBM & aanjager transitieagenda duurzaam plaatmateriaal)
Els Zijlstra (MaterialMatchmaker)
Pim Dekkers (Occony & RRevive)
Moderator: Marieke Kamphuis

Voor wie?
The Substitute verzorgt tijdens de Week van de Circualire Economie samen met The New Block een serie interessante talkshows: Bouw & Binnenkant, Doe het duurzaam! Live vanuit de Portiersloge op Strijp S in Eindhoven.
Deze serie is gemaakt voor: (interieur)architecten, interieurprofessionals, woningbouwcoöperaties, projectontwikkelaars en woonretail.
Na deze sessie ga je naar huis met een actieplan voor de toekomst. Je krijgt concrete handvaten en tools om duurzame(re) keuzes te kunnen maken. 

Datum: 10 februari 2022
Tijd: 12.30-13.45

URL reserveren: https://www.eventbrite.nl/e/bouw-binnenkant-verslaafd-aan-plaatmateriaal-tickets-251272491787

 

Adviseurs

Dirk van Deursen
Adviseur innovatie
  023 515 88 00
mail mij