WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Week van de Circulaire Economie 2023

Tijdens de Week van de Circulaire Economie van 6 t/m zaterdag 11 februari 2023 organiseren professionals eigen events over de circulaire economie.Ze laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Dirk van Deursen, Innovatiemanager bij CBM, spreekt op verschillende momenten over de ketensamenwerkingen Matras Recycling Nederland en Wood Loop.

Webinar: Ondersteuning ketensamenwerking
Tijdens dit webinar word je meegenomen in wat er nodig is om als keten voor ondersteuning in aanmerking te komen. Er komt een ervaringsdeskundige aan het woord en er wordt toegelicht welke mogelijkheden er in 2023 zijn voor ondersteuning van ketenprojecten.

Online event op dinsdag 7 februari van 15.00-16.00 uur
Meer informatie en aanmelden

Regie in de Circulaire Economie
In deze bijeenkomst wordt gekeken naar oplossingen om iedereen weer dichterbij elkaar te brengen, zodat iedereen mee kan op de weg naar de circulaire economie. De transitie naar een duurzame, circulaire economie vergt immers samenwerking vanuit alle lagen van de maatschappij, tussen én binnen organisaties. Bij welke partij ligt de verantwoordelijkheid? Waar ligt de regie?

Fysiek event op woensdag 8 februari van 12.00-13.30 uur
Circl: Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam
Meer informatie en aanmelden

Duurzame Doorbraak: De keten om tafel
Eén bedrijf alleen kan de keten niet sluiten, daarvoor heb je anderen nodig. Hoe doen bedrijven dit? Hoe maak je een eerste stap, en hoe krijg je je ketenpartners hierin mee? Tijdens deze Duurzame Doorbraak komen Koninklijke Ahrend, dat kantoormeubelen verkoopt, en Woodloop, een project van Koninklijke CBM dat het resthout in de meubelsector wil verminderen, vertellen over de ketensamenwerking die ze proberen op te zetten.
Zij leggen een uitdaging voor, die het panel en publiek samen gaan kraken. In het panel zitten Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam innoveren aan de Universiteit Utrecht en ervaren ketenregisseur, en Han van Kleef, associate lector Innovatie & Ondernemen aan de Hogeschool InHolland.

Fysiek en online event op woensdag 8 februari van 14.00-15.30 uur
Circl: Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam
Meer informatie en aanmelden

Adviseurs

Dirk van Deursen
Adviseur innovatie
  023 515 88 00
mail mij