WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Weten wat er speelt binnen je bedrijf maakt je succesvoller

Iedereen weet dat je met gelukkige medewerkers meer resultaat behaalt én een betere werksfeer hebt. Als je weet wat er speelt binnen je bedrijf, word je samen succesvoller. Maar hoe meet je de betrokkenheid van je medewerkers? Welke acties moet je ondernemen om het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid verder te verhogen? Hoe voorkom je ongewenst gedrag, verloop of een hoog ziekteverzuim? Hiervoor heeft CBM-partner Moodindicator unieke tools ontwikkeld. Momenteel is een interessante korting en subsidie beschikbaar.

Moodindicator is expert op het gebied van werkgeluk. Vanuit de samenwerking met Koninklijke CBM kunnen de leden gebruik maken van bijvoorbeeld het MTO (Medewerkers Tevredenheid Onderzoek). Moodindicator meet online aan de hand van laagdrempelige vragen wat er leeft én waar verbeteringen zitten.

Jeanette van der Bijl (P&O adviseur bij Coors) vertelt: “Werkgeluk staat hoog op de agenda binnen Coors. Gelukkige werknemers zijn essentieel voor tevreden klanten, positieve resultaten, lager verzuim en minder verloop. Binnen Coors hebben we inmiddels twee keer een MTO gehouden via Moodindicator. Het programma is zeer gebruikersvriendelijk en via het online dashboard is er goed inzicht in de wensen en behoeften van onze medewerkers en wat er nodig is om het werkgeluk te vergroten.”

Speciaal voor CBM-leden biedt Moodindicator 10% korting (member benefits) op het (half-)jaarlijks MTO. Daarnaast kunnen CBM-leden een subsidie aanvragen voor het uitvoeren van het MTO, in het kader van bevordering van duurzame inzetbaarheid. Deze subsidie bedraagt € 2.500,-. Geïnteresseerd?

Klik hier om vrijblijvend informatie aan te vragen bij Moodindicator of neem contact op met onze adviseurs duurzame inzetbaarheid: Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij